Molitva euharistijske obnove

   

  Gospodine Isuse kriste, Sine Boga živoga, evo nas pred Tobom da Ti izrazimo svoju vjeru, ljubav i zahvalnost za Euharistiju, taj neprocjenjivi dar Tvoje ljubavi.

  Ti si kruh živi koji si s neba sišao (usp. Iv 6,51).

  U zajedništvu s Tvojom Presvetom Majkom i s cijelim Općinstvom svetih klanjamo Ti se ovdje, čvrsti u vjeri i srcem skrušeni. " Gospodine, kome da idemo? Ti imaš riječi života vječnoga!" (Iv 6,68).

  Pred Tvoj pogled donosimo svoju djecu da ih čuvaš od Zloga. Povjeravamo Ti mladiće i djevojke da im budeš "Put, Istina i Život" (Iv 14,6). Posvećujemo Ti sve svoje obitelji da ustraju u vjeri i vjernosti! Jakošću Duha Svetoga učini ih hrabrima da daruju Domovini nove građane i Nebu nove nebesnike! Tvojoj svemogućoj zaštiti predajemo svoje biskupe, svećenike, redovnike i redovnice. Neka budu vjerni učenici Tvoga krotka i ponizna Srca (usp. Mt 11,29). Pastiru Dobri, umnoži u svojoj Crkvi sveta duhovna zvanja!

  Milosrdni Otkupitelju čovjeka. Tvojoj ljubavi izručamo sve patnike, bolesnike, umiruće, ponižene i progonjene zbog pravednosti. Neka Tvoja istina rasvijetli one koji ne vjeruju! Objavi se onima, koji nemaju nade! Privuci k sebi one koji ne znaju ljubiti ni Boga ni ljude! Ti i u naše dane upućuješ svoj poziv klonulima: "Dođite k meni svi izmoreni i opterećeni, i ja ću vas odmoriti" (Mt 11,28).

  Vječni Sine Očev i Božanski naš Brat, nekoć si molio Apostole u Getsemaniju da bdiju s Tobom. Živo želiš da i mi budemo s Tobom, i zato se okupljamo pred Tobom u ovoj adoraciji. Primi ovu našu prisutnost i molitvu kao zadovoljštinu za naše grijehe i sve grijehe našega naroda . Obrati psovače! Probudi savjest svima da poštuju život nerođenih i dostojanstvo ljudske osobe i obitelji! Ukloni sve nesloge, mržnje i nepravde iz našeg osobnog, obiteljskog i javnog života. Smiluj se svima nama u ovom vremenu, punom opasnosti i krivih mišljenja.

  Gospodine i Bože naš, čuvaj svoju Crkvu od svake zablude i nemira! Udijeli našem narodu i svojm narodima Zemlje mirna vremena da žive u dostojanstvu i pravednosti!

  Usliši našu poniznu molitvu i blagoslovi i nas u našem radu i životu! Ostani s nama, Gospodine!

  "Ti si jedini svet.
  Ti si jedini Gospodin.
  Ti si jedini Svevišnji, Isuse Kriste.
  Sa Svetim Duhom u slavi Boga Oca.
  Amen"

  Kardinal Franjo Kuharić

  RASPORED SVETIH MISA:

  radnim danom:

  18.30 sati 

  nedjeljom:

  8.30, 10.30 i 18.30 sati

  ZAŠTITA PRIVATNOSTI

  Zaštita privatnosti
  Kolačići

  ŽUPNI URED:

  Ljubazno molimo da župnika kontaktirate u uredovno vrijeme:

  od utorka do četvrtka od 17 do 18 sati,

  petkom od 17 do 17.30 sati,

  osobnim dolaskom ili pozivom na broj 01/3473-128 te nakon sv.Misa.

  Ponedjeljkom, subotom, nedjeljom i svetkovinama župni ured ne ureduje.

  KAKO DO NAS

  PRATITE NAS NA FACEBOOK-U!