Župni CARITAS

 

bakica2MOJA POMOĆ ZA BLIŽNJEGA U POTREBI

Ako netko ima želju i mogućnost pomoći onima koji su najugroženiji, potrebne su nam živežne namirnice. Njih možete donijet i svakog dana u uredovno vrijeme. 

Dijeljenje i prikupljanje robe je u četvrtak od 16 – 18 h.

 

Od srca zahvaljujem volonterkama našeg Caritasa.

 

Svake nedjelje prije prvog četvrtka u mjesecu, kod svih misa skupljamo pomoć u namirnicama za one koji su najugroženiji.

Na koji način? Lijepo molimo one koji su voljni i u mogućnosti da donesu samo po 1 artikl. Npr: 1 ulje i ništa drugo. 1 paštetu, 1 makarone, 1 rižu… odnosno 1 sapun, 1 šampon. To ne bi trebalo biti preveliko opterećenje. Zapravo će biti veći problem ne zaboraviti i sjetiti se. No, ako se sjetimo da će se toj mojoj pašteti gladno dijete obradovati, mislimo da bi nam to trebao biti dovoljan poticaj. Naravno, to se odnosi na one koji su u mogućnosti.  Ono što prikupimo naš Caritas će već znati kome i kako podijeliti.

 

Unaprijed zahvaljujemo na vašoj solidarnosti i djelotvornoj ljubavi.

 

Pozivamo nove članove i volontere župnog Caritasa da s nama žive zajedništvo posluživanja potrebnih iz naše Župe. Javiti se možete župniku ili doći četvrtkom od 16.30 sati u prostore našeg župnog Caritasa.

 

 

 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Zaštita privatnosti
Kolačići

KAKO DO NAS


PRATITE NAS NA FACEBOOK-U!